JAWATAN KOSONG MySTEP CIDB MALAYSIA

JAWATAN KOSONG MySTEP CIDB MALAYSIA

Berita baik kepada yang mencari pekerjaan CIDB Malaysia membuka pelbagai jawatan kosong mystep kepada warganegara yang berminat dan berkelayakan.

Baca Juga: PANDUAN MOHON KERJA MySTEP

PENGENALAN

Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) adalah agensi kerajaan Malaysia ditubuhkan di bawah Kementerian Kerja Raya Malaysia menerusi Akta Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan 1994 (Akta 520) bagi menjalankan fungsi-fungsi berkaitan dengan industri pembinaan seperti berikut:-

 • Memaju dan menggalakkan pembangunan, pembaikan dan pengembangan industri pembinaan
 • Memberi khidmat nasihat dan syor kepada Kerajaan berkaitan dengan industri pembinaan
 • Memaju, menggalak dan mengusahakan penyelidikan berkaitan dengan industri pembinaan
 • Memaju, menggalak dan membantu eksport perkhidmatan berhubung dengan industri pembinaan
 • Menyediakan perkhidmatan perundingan dan nasihat berkenaan dengan industri pembinaan
 • Memajukan jaminan kualiti dalam industri pembinaan

JAWATAN KOSONG MySTEP CIDB MALAYSIA

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

MAKLUMAT JAWATAN

 1. Personel MySTEP
  Gaji ditawarkan : RM1,600 – RM1,800

SYARAT PERMOHONAN

 • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 28 April 2022 sebelum jam 12 tengah hari.
 • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Diploma/SPM dalam bidang-bidang Kejuruteraan Awam / Elektrik / Mekanikal / Pengurusan / Sumber Manusia dan Lain-lain bidang daripada institusi pengajian tempatan atau kelayakan yang diiktiraf dan setaraf dengannya.

CARA PERMOHONAN

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan form yang telah disediakan oleh pihak CIDB yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

KLIK DISINI UNTUK MEMOHON

 

Leave a Comment