JAWATAN KOSONG DI PERKESO

JAWATAN KOSONG DI PERKESO

Berita baik kepada yang mencari pekerjaan Pertubuhan Keselamatan Sosial PERKESO membuka pelbagai jawatan kosong kepada warganegara yang berminat dan berkelayakan.

PENGENALAN

Pertubuhan Keselamatan Sosial (secara rasmi disingkatkan sebagai PERKESO) merupakan sebuah agensi kerajaan Malaysia yang ditubuhkan bagi mentadbir dan melaksanakan skim keselamatan sosial di bawah Akta Keselamatan Sosial Pekerja 1969. Selain daripada itu, pertubuhan ini juga menyediakan perlindungan keselamatan sosial kepada pekerja dan tanggungan mereka. PERKESO ialah agensi di bawah Kementerian Sumber Manusia Malaysia.

JAWATAN KOSONG DI PERKESO PERTUBUHAN KESELAMATAN SOSIAL

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan

SENARAI JAWATAN

  1. PERANTISAN PERKESO
  2. KETUA JABATAN FASILITI
  3. PEMBANTU AM SAJIAN

MAKLUMAT JAWATAN

Tarikh tutup permohonan : April 2022
Lokasi :Pelbagai Negeri
Sektor :Kerajaan Berkanun
Kelulusan Minimum :Ijazah, Diploma dan SPM
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

CARA PERMOHONAN

*Permohonan adalah secara online melalui portal permohonan kerja di Jobstreet

*Untuk memohon sila daftar masuk (login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, sila daftar terlebih dahulu.

*Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa menghadiri sesi temu duga.

KLIK DISINI UNTUK MEMOHON

JAWATAN LAIN

JAWATAN KOSONG DI JABATAN KEBAJIKAN MASYARAKAT (JKM)

 

 

Leave a Comment