JAWATAN KOSONG SHOPEE MOBILE MALAYSIA SDN BHD

JAWATAN KOSONG SHOPEE MOBILE MALAYSIA SDN BHD

Berita baik kepada yang mencari pekerjaan Shopee Mobile Malaysia Sdn Bhd membuka pelbagai jawatan kosong kepada warganegara yang berminat dan berkelayakan.

Baca Juga : PROGRAM ANAK GENIUS NEGARA 2023:PERMOHONAN DAN CARA DAFTAR DI PUSAT GENIUS NEGARA

PENGENALAN

Shopee ialah multinasional syarikat teknologi Singapura yang menumpukan terutamanya pada e-dagang. Beribu pejabat di bawah Sea Group (sebelum ini dikenali sebagai Garena), Shopee mula-mula dilancarkan di Singapura pada 2015, dan kemudiannya meluaskan jangkauannya: setakat 2021, ia kini memberi perkhidmatan kepada pengguna dan penjual di seluruh Asia Tenggara dan Timur, serta beberapa negara di Amerika Latin, yang ingin membeli dan menjual produk mereka dalam talian. Shopee telah digelar sebagai salah satu daripada “5 syarikat permulaan e-dagang yang mengganggu yang kami lihat pada 2015” oleh Tech In Asia untuk kemajuan teknikal dan skala massa, terima kasih kepada elemen mudah alih dan sosial yang disepadukan ke dalam model.

JAWATAN KOSONG SHOPEE MOBILE MALAYSIA SDN BHD

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

MAKLUMAT JAWATAN

Tarikh tutup permohonan : Rujuk Iklan
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Swasta
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf m
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

SENARAI JAWATAN

1. SPX – Warehouse Supervisor
2. SPX – Shift Lead
3. SPX – Hub Manager

CARA MEMOHON

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Shopee Mobile Malaysia Sdn Bhd.

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

BORANG DAN SYARAT-SYARAT PERMOHONAN

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

KLIK DISINI 

Baca Juga : CARA TUKAR KAD MAYBANK ONLINE (EXPIRED/ROSAK)

 

 

 

Leave a Comment